अमेज़न क्विज कॉन्टेस्ट, Answer & win 5,000

अमेज़न फिर से लेकर आया है अमेज़न ऐप्प ओनली अमेज़न पे क्विज, इस बार इसमे 3 लेवल्स है, जिसके सही जवाब देने पर 60 विजेता, 5000 अमेज़न पे बैलेंस जीत सकते है। अगर आपको जवाब नही भी मालूम तो भी टेंशन नही लेने का, क्योंकि आपका सोशल भाई आपको सभी सवालों के सही जवाब भी देगा, ताकि आप भी इस quiz को जीतने के लिए eligible हो सके। Amazon App Only Quiz Contest January Quiz with Answers

Answers For Amazon App Only Quiz Amazon Pay Level 1 : Shop With Balance

Question 1. Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?

Answer:- Amazon pay balance

Question 2. You can get 10% cashback on using Amazon Pay balance during the Great Indian Sale. What is the maximum cashback a customer can avail?

Answer:- Rs 200

Question 3. What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?

Answer:- Rs.250

Answers For Amazon App Only Quiz Amazon Pay Level 2 : Mobile Recharges

Question 1. Which of the following can be done using Amazon Pay balance?

Answer:- Prepaid mobile recharges

Question 2. This Great Indian Sale, you can get flat _% cashback up to Rs. _ on pre-paid mobile recharges. What is the correct cashback offer?

Answer:- 50% Cashback up to 50

Question 3. The Amazon Pay balance cashback offer on prepaid mobile recharges is applicable on all telecom operators

Answer:- True

Answers For Amazon App Only Quiz Amazon Pay Level 3 : Partner Apps

Question 1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more.

Answer:- true

Question2. Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?

Answer:- One-way ticket to the moon

Question 3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?

Answer:- 21-24 January

दोस्तों इस आर्टिकल को अपने दोस्तों के साथ शेयर करना मत भूले ।

Amazon App Only Quiz Contest, Amazon Pay Balance Win, Amazon Quiz, Amazon App Quiz, Amazon January Quiz Contest, January Quiz, Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Win, How to win Amazon Quiz Contest


SocialBhai App डाउनलोड करे

हर तरह के updates प्राप्त करने के लिए 9803282900 पर अपना नाम और city लिखकर whatsapp पर message भेजे। आपको whatsapp broadcast में join कर लिया जाएगा।

Leave a Comment